Äänetön kappale nousi iTunesin myydyimpiin – hyvästä syystä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Äänetön kappale on noussut iTunesin top-listalle, sillä se korjaa monien iPhone-käyttäjien kohtaaman ongelman. Samir Mezrahin A a a a a Very Good Song on sijoittunut listalla muun muassa Ed Sheeranin ja Keshan hittejä korkeammalle.

iPhone alkaa autostereoon yhdistettäessä soittamaan automaattisesti sitä kappaletta, jonka nimi on aakkosten ensimmäisenä. Tämä ominaisuus on aiheuttanut harmaita hiuksia monille iPhone-käyttäjille, joten Samir Mezrahi päätti keksiä ratkaisun ongelmaan.

Kymmenen minuuttia kestävän A a a a a Very Good Songin ansiosta iPhone-käyttäjien ei tarvitse enää kuunnella joka kerta samaa kappaletta yhdistäessään laitteen autostereoon. Sen sijaan he voivat rauhassa valita, mitä he haluavat kuunnella. Variety-lehden mukaan se nousi iTunesin ostetuimpien kappaleiden listalla parhaimmillaan sijalle 30.

Mezrahin kappale keräsi sosiaalisessa mediassa runsaasti kiitosta ongelman kanssa painineilta iPhone-käyttäjiltä. Mies on sittemmin jakanut twiitin, jossa hän ilmoitti tavoittelevansa Despacitos-kappaleen pitelemää iTunes-listan ensimmäistä sijaa.