Kikkelikuvat muka kiihottavat naisia? Kotityöt tehokkaampi tapa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naiset ja miehet syttyvät eri asioista vastakkaiseen sukupuoleen liittyen. Kun miehet tykkäävät esimerkiksi katsella puolialastomien naisten kuvia, saattavat neitokaiset puolestaan lämmetä heidän kanssaan aidosti keskustelevalle kaksilahkeiselle.

LG on toteuttanut kyselyn, jonka mukaan 57 prosenttia naisista kiihottuu siitä, että heidän miehensä tekee kotitöitä oma-aloitteisesti ja pitää yhteisestä asunnosta huolta. Liki 40 prosenttia naisista lisää, että haluaisi puhelimeensa mielummin kuvan kotona siivoavasta miehestä kuin paljaasta sukupuolielimestä.

Kotityöt ja niiden tekeminen liittyy oleellisesti myös naisten muihin toiveisiin, Men’s Health muistuttaa. Noin puolet miesten kanssa samassa taloudessa asuvista naisista haluaisi mielummin lahjaksi kuukauden vapautuksen kotitöistä kuin vaikkapa kalliin korun.

Kotityöt ja niiden tekeminen toimii myös tehokkaana anteeksipyyntönä. Osa ihmisistä jopa tunnustaa kostaneensa kumppanilleen tekemällä kotityöt huonosti tai jättämällä ne kokonaan väliin. Silti 60 prosenttia uskoo, että mikäli ihminen on hyvä kotitöissä, on hän myös parempi kumppani sängyssä.