McDonald’s paljasti vahingossa uuden iPhonen?

Digi · Tim Isokivi

Applen tuorein puhelinmalli, iPhone 8 ilmestyy kauppoihin myöhemmin tänä vuonna. Sen ominaisuuksista ja on käyty jo monelaista spekulaatiota, mutta nyt laitteen ulkomuodon epäillään paljastuneen yllättävän tahon kautta.

Pikaruokaketju McDonald’sin tuoreessa sähköpostimainoksessa esitellään yhtiön uutta iOS-sovellusta. Uutta sovellusta esitellään huomattavasti nykyisistä iPhone-malleista erottuvan puhelimen näytöllä.

Kuvissa olevassa puhelimessa on isokokoinen ja aivan laitteen yläreunaan saakka ulottuva näyttö. Mainoksesta ei kuitenkaan käy ilmi, onko puhelimessa iPhonen perinteistä koti-nappia, jonka epäillään puuttuvan tulevasta mallista.

Toistaiseksi on epäselvää on McDonald’s vahingossa paljastanut uuden iPhonen yksityiskohtia, vai perustuuko kuva spekulaatioihin siitä, miltä laite tulee näyttämään. Mainoskuvat lähtivät nopeasti levimään sosiaalisessa mediassa ja Apple-huhuihin erikoistuneilla sivustoilla.