Samsungin puhelin putosi lentokoneesta – säilyi ehjänä!

Digi Ohhoh! · Tim Isokivi

Lentokonetta yläilmoista käsin kuvaamassa ollut mies tuli vahingossa kokeilleeksi samalla älypuhelimensa kestävyyttä. Samsung Galaxy S5 -puhelin nimittäin lipesi hänen kädestään pudoten maahan satojen metrin korkeudesta.

Blake Henderson oli lentokoneessa kuvaamassa ohi kiitänyttä JN-4 -konetta, kun hän ajautui keskelle turbulenssia. Miehen Samsung-puhelin lensi lentokoneen ikkunasta ulos videokuvauksen ollessa edelleen päällä.

Älypuhelin putosi noin 300 metrin matkan omakotitalon pihamaalle. Onneksi alapuolella oli pehmeää multaa, ja Samsung Galaxy S5 säilyi ehjänä.

Puhelin löytyi myöhemmin sen kuvatessa edelleen. Hendersonin veljenpoika Robert Ryan jakoi satojen metrien matkan tippuneen laitteen kuvaaman videon myöhemmin Youtubessa, jossa se on kerännyt satoja tuhansia katselukertoja.