Amber Rosen kurvit eivät jätä kylmäksi ketään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Amber Rose joutui taannoin pelottavaan tilanteeseen kotonaan Los Angelesin San Fernando Valleyssa, kun vainoaja tunkeutui tähden kotiin hänen nukkuessaan ja vietti talossa tuntikausia. Sittemmin Amber julkaisi somessa kuvan alastomasta alavartalostaan ja sai aikaan kohun.

Nyt Amber on osallistunut Sugar Factory American Brassieren avajaisiin Miami Beachilla sijaitsevassa Hotel Victorissa. Hän oli verhonnut kurvikkaan tiimalasivartalonsa tyköystuvaan mustaan cocktail-mekkoon, joka ei jättänyt juuri arvailun varaa hänen vartalonsa muodoista.

Amber Rosen taannoinen alastonkuva lähti elämään omaa elämäänsä aivan kuten hän tarkoittikin, sillä kuva leviää edelleen nopeasti verkossa ja fanit tekivät siitä nopeasti uuden netti-ilmiön. Rosen tarkoituksena oli ylistää naisen alapääkarvoitusta, ja Amber Rose Challenge -nimen saaneen netti-ilmiön kuvissa fanit poseeraavatkin erilaiset pörröt, peruukit, esineet ja jopa kissat ja puput jalkovälissään.

Splash
Splash
Splash
Splash