Mies ei saanut jäätelöä Mäkkärin luukulta – haki kiväärin takakontista

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Michael Delhomme ja hänen ystävänsä Jerry Henry olivat napsahtaneet totaalisesti McDonald’sin autokaistalla, koska he eivät saaneet haluamiaan jäätelöannoksia. Miehet olivat himoinneet kylmää pehmistä illalla juuri ennen puolta yötä, mutta jäätelökoneet oli jo pantu kiinni. Henry ei jättänyt asiaa tähän.

Nuori mies nousi BMW-merkkisestä autosta ja käveli takakontille. Hän otti auton perästä esiin AR-15 -kiväärin kopion ja meni takaisin pikaruokalan luukulle. McDonald’sin autokaistalla työskennellyt Devin Wright näki aseen ja käski kaikkia työntekijöitä turvaan.

Ravintolan henkilökunta sulloutui pikaruokalan vessaan ja soittivat hätänumeroon. Paikalle saapuneet poliisit löysivät Henryn ja Delhommen autosta ravintolan edustalta. Ase osoittautui lelupyssyksi, mutta Jerry Henry tulee saamaan tuomion teostaan, The Smoking Gun uutisoi.