Miss Peppu -finalistilla on vain yksi jalka – exä ajoi autolla päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime vuosina seurattu tarkasti miten Brasiliassa on valittu vuosittain Miss Peppu -voittaja usein monien värikkäiden vaiheiden jälkeen. Taannoin paljastettiin, että vuoden 2017 Miss Peppu -kilpailu tulee olemaan viimeinen peppumissikisa.

Nyt otsikoihin on noussut kilpailussa mukana oleva Rubia Machado, joka poikkeaa muista osallistujista siten, että hänellä on vain yksi jalka. Hän menetti jalkansa, kun kateellinen ex-miesystävä ajoi autolla hänen päälleen. Rubia edustaa kilpailussa Tocantinsin aluetta.

Nyt Rubia Machado haluaa rikkoa kilpailuun osallistumisellaan sekä rajoja että ennakkoluuloja, sillä hän haluaa osoittaa, että jalan puuttuminen ei ole esteenä unelmien saavuttamiselle ja kilpailuun osallistumiselle. Miss Peppu -kilpailun finaali järjestetään 6. marraskuuta Sao Paulossa.

Splash
Splash
Splash