Toinenkin Vanderpump Rules -tähti erosi – vanha suola janottaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana ollut realitytähti Stassi Schroeder on jälleen sinkku. Yllättäen Stassin ex-mies Jax Taylor on myös muuttanut erilleen tyttöystävästään Brittany Cartwrightista. Stassi ja Jax olivat pitkään on-off -suhteessa ennen uusia kumppaneitaan.

Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden henkilökunnan vaihderikasta elämää seuraava Vanderpum Rules -televisiosarja on ollut myös suomalaiskatsojien suosiossa. Yksi sarjassa alusta asti mukana olleista on raamikas baarimikko Jax Taylor, joka tunnetaan lipevästä supliikistaan ja naisten naurattamisesta. Hän rauhottui kuitenkin tavattuaan Brittany Cartwrightin Las Vegasissa.

Nyt 28-vuotias Cartwright on muuttanut yksin takaisin Kentuckyyn ja 37-vuotias Jax Taylor jäänyt Los Angelesiin, Radar Online uutisoi. Vaikka pariskunta on pitänyt yhtä jo usean tuotantokauden ajan, ei Taylor ole kosinut tyttöystäväänsä tämän toiveista huolimatta. Hurjimmat spekulaatiot suhteen kariutumisesta liittyvät siihen, että Jaxin ja Stassin samanaikaisilla eroilla olisi muutakin merkitystä kuin pelkkä sattuma…

Hope everyone had a great weekend! I tired these fools out at the dog park so we are off to bed!! 😔🐶

A post shared by Jax Taylor (@mrjaxtaylor) on