Amerikan valtioliiton monumentti poistetaan – halutaan korvata Missy Elliottin patsaalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Virginiassa on ryhdytty poistamaan Etelävaltioiden aikakaudesta muistuttavia patsaita ja maamerkkejä. Nettiin on perustettu adressi, jossa Portsmouthissa sijaitsevan patsaan tilalle vaaditaan kaupungissa syntyneen räppäri Missy Elliottille omistettua monumenttia.

Adressin laatiman Nathan Coflinin mukaan Missy Elliott kuvastaa Portsmouthin kaupungin tunnelmaa ja ilmapiiriä erinomaisesti. Missy Elliott on yksi menestyksekkäimpiä naisräppäreitä, ja hänen tunnetuimpia hittejään ovat Work It ja Get Ur Freak On. Portsmouthissa syntynyt nainen on myynyt urallaan yli 30 miljoonaa albumia.

Amerikan valtionliiton patsaat ja monumentit halutaan poistaa, koska ne muistuttavat kansaa aikakauden vihajärjestöjen vallasta. Etelävaltiolaiset kannattivat yleisesti orjuutta. Adressi Missy Elliottin patsaan puolesta on kerännyt lähes 22.000 allekirjoitusta.

https://www.instagram.com/p/BXDNYbsBIFp/?taken-by=missymisdemeanorelliott