Azealia Banks syyskuussa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vahvoista kannanotoista sekä näyttävistä musiikkivideoistaan tunnettu Azealia Banks saapuu konsertoimaan Suomeen syyskuussa. Tämä uusien kappaleiden voimin keikkalavoille palaava verbaalitaituri esiintyy Helsingin The Circuksessa sunnuntaina 24. syyskuuta.

Kuva: YouTube

Azealia Banks on harvoista mittavaan suosioon nousseista naisräppäreistä Nicki Minajin ja Iggy Azelian lisäksi. Banksin todellinen läpimurto tapahtui viisi vuotta sitten, kun hän julkaisi suureksi menestykseksi nousseen 212-singlen. Kappale on kerännyt YouTubessa jo yli 130 miljoonaa katselukertaa.

New Yorkin Harlemissa syntynyt 26-vuotias Azealia Banks on yksi tämän hetken arvostetuimmista ja lahjakkaimmista naispuolisista rap-muusikoista. Tämä persoonallinen laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti jo 10-vuotiaana musikaalilavoilla. Hän kirjoittaa omia kappaleitaan ja oli vasta 17-vuotias tehtyään levytyssopimuksensa XL Recordings -yhtiön kanssa.

Banks nähdään lähiaikoina myös elokuvassa. Räppäri RZA:n ohjaaman Cocon kuvaukset on juuri saatu päätökseen. The Circuksen keikka on Azealian kauan odotettu ensimmäinen Suomen-konsertti, sillä hän joutui perumaan edellisen Sideways-festareille suunnitellun keikkansa elokuvaroolinsa vuoksi vuonna 2015.