Järkyttävät kuvat: Tältä näyttää narkomaanien hauskanpito

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan kuvia kahdesta nuoresta miehestä, jotka ovat juuri piikittäneet itseensä heroiinia. Pohjois-Irlannissa kärsitään huumeongelmasta, joiden symboleiksi kuvissa olevat narkomaanit ovat päätyneet. Kuvat oli otettu DJ Timmy Trumpetin keikan jälkimainingeissa.

Belfastin metrotunnelissa otetussa kuvassa on kaksi miestä huumeruiskut käsissään. He ovat sammuneet huumeiden vaikutuksesta seinää vasten nojaten. Useat teini-ikäiset tanssimusiikin ystävät kulkivat narkomaanien ohitse DJ Timmy Trumpetin keikalle ja sieltä pois.

Daily Mailin mukaan suosikkiartistin keikka oli onnistunut rauhallisesti, mutta tapahtuman ulkopuolella oli vallinnut huumehuuruinen kaaos. Moni on järkyttynyt Irlannissa jylläävästä huumeongelmasta, mutta kuvat kertovat karua totuutta nykytilasta. Heroiini aiheuttaa usein käyttäjilleen tokkuraisuutta ja unisuutta, joka voi kestää useita tunteja.