Karma kosti puhelimen käytön – skootterikuski putosi vajoamaan!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Liikennevalppaus edellyttää, että kuljettaja keskittyy jatkuvasti ajoneuvon hallintaan. Kiinalainen skootterikuski ajoi keskelle tietä ilmestyneeseen kuoppaan, koska tuijotti edessä olevan tien sijaan matkapuhelintaan. Onnettomuusvideo on julkaistu netissä.

Kiinalainen skootterikuski sai sakon sijaan opetuksen varomattomasta ajotyylistään. Mies ei ollut huomannut keskelle tietä ilmestynyttä vajoamaa, vaan ajoi mopollaan massiiviseen reikään. Videon julkaisi BBC Newsbeat.

Suomessa viestintälaitteiden käyttö ajon aikana on ehdottoman kiellettyä, mikäli se haittaa ajoneuvon hallitsemista ja kuljettajan keskittymistä. Esimerkiksi matkapuhelimeen saa puhua ajon aikana vain, jos käyttää handsfree-laitetta, eikä koske kännykkään kertaakaan ajon aikana. Poliisi antaa puhelimen käyttämisestä rikesakon, joka on nykyisin sata euroa.

Motorist using mobile phone doesn't notice massive sinkhole

Reasons not to use your phone while driving No.7632: Sinkholes

Publié par Newsbeat sur dimanche 20 août 2017