Naisen kannattaa lähestyä miestä – hyvä syy paljastettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perinteisesti voidaan ajatella, että miehen on tultava aina aloittamaan keskustelu kiinnostavan naisen kanssa, jolloin nainen ei voi tehdä muuta kuin odotella, että joku kiinnostuu hänestä. Nyt parisuhdeasiantuntija on kuitenkin paljastanut, että tämä on suurin syy siihen, että moni nainen jää tahtomattaan yksin.

Deittailuvalmentaja Mike Goldstein kertoi Elite Daily -sivustolle, että moni mies on liian peloissaan lähestyäkseen kiinnostavaa naista. Goldsteinin mukaan 93 prosenttia miehistä jännittää naisen lähestymistä siihen pisteeseen saakka, että ei mene juttelemaan naiselle. Tämän tosiasian valossa miestä nurkkapöydissä odotteleville naisille jääkin vain pieni mahdollisuus tutustua jäljelle jäävään seitsemään prosenttiin miehistä, mikäli he kiinnostuvat juuri hänestä.

Mike Goldsteinin mukaan on tärkeää, että naiset eivät rajoita omia mahdollisuuksiaan vaan lähestyvät myös itse rohkeasti miestä, josta ovat kiinnostuneita. Goldstein neuvoo, että paras tapa lähestyä baarissa miestä on heiluttaa hänelle kättä ja pyytää luokseen. Tällöin mies saa itse tehdä lähestymisen eleen ja kokea olevansa itsekin rohkea ja itsevarma lähestyessään naista, jonka kuitenkin jo valmiiksi tietää ottavan hänet positiivisesti vastaan.