Varkaat kulkivat haarukkatrukilla – ottivat pankkiautomaatin mukaansa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Rahattomuus ajaa ihmisiä epätoivoisiin tekoihin. Mikäli edustaa laitapuolelle helposti lipsahtavaa ihmissorttia, voi pankin ryöstäminen tai muiden omaisuuden anastaminen tuntua helpolta tavalta kasvattaa omaa varallisuuttaan. Amerikassa on anastettu kokonainen pankkiautomaatti.

Arkansasin poliisi on julkaissut valvontakameran materiaalia tapahtumasta, jossa varkaat veivät pankkiautomaatin mennessään. Rikolliset olivat saapuneet rahannostoautomaatin luokse massiivisella ja teollisuudessa käytettävällä haarukkatrukilla. Automaatti irtosi vaivattoman näköisesti varkaiden mukaan.

Olemme uutisoineet samanlaisista varkauksista ennenkin. Varkaat ovat yrittäneet viedä ja rikkoa pankkiautomaatteja muun muassa kaivinkoneiden avulla. Harva kuitenkaan onnistuu yrityksissään, ja yleensä tekopaikalle jää vain suunnaton sekasorto.

Forklift truck used to steal ATM

CCTV captures thieves using a forklift truck to steal an ATM from an Arkansas bank's drive-through area.

Publié par BBC News sur dimanche 20 août 2017