Piereskely parantaa parisuhdetta – päästä huoletta paukkuja!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uudessa parisuhteessa moni haluaa näyttää kumppanilleen itsestään parhaat puolensa. Tämän vuoksi useimmat ujostelevat aluksi vessassa käymistä ja piereskelemistä toisen seurassa. Nyt parisuhdeasiantuntija on paljastanut, että kumppanin seurassa kannattaa huoletta piereskellä.

Leah Decesare on CuriousMindMagazine-sivuston mukaan kertonut, että piereskely kumppanin seurassa vahvistaa parisuhdetta. Piereskeleminen kuuluu yleensä niihin epämiellyttäviin asioihin, joita moni ei haluaisi kumppanin läsnäollessa tehdä. Decesare on kuitenkin huomannut, että kiusallisten ja epämiellyttävienkin asioiden tekeminen toisen läsnäollessa parantaa parisuhdetta.

Piereskeleminen kertoo siitä, että henkilö pystyy olemaan toisen seurassa rento ja oma itsensä eikä pelkää toisen arvostelemista. Piereskelyn tulisi asiantuntijan mukaan olla parisuhteessa yhtä luonnollinen asia kuin nauraminen tai itkeminen kumppanin seurassa.