Yökerhon uusi palvelu – strippareille voi maksaa bitcoineina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Las Vegasissa sijaitseva yökerho on alkanut hyväksymään bitcoin-kryptovaluuttaa maksuvalineenä. Bitcoineilla voi muun muassa maksaa sisäänpääsyn nyrkkeilyotteluun, tilata juomia ja jopa ostaa palveluita strippareilta.

Legends Room -yökerho isännöin lauantaina 26- elokuuta Floyd Maywheatherin ja Conor McGregorin välisen nyrkkeilyottelun. 150 dollarin sisäänpääsyn voi maksaa käteisen tai luottokortin ohella älypuhelimella. Kryptovaluutalla voi Mashable-sivuston mukaan myös ostaa paikkansa kerhon VIP-alueelta.

Vielä futuristisempaa ja erikoisempaa on se, että myös strippareiden tippi on mahdollista maksaa bitcoineilla. Legends Roomin strippareilla on QR-koodia esittävät väliaikaiset tatuoinnit. Asiakkaat voivat maksaa heidän tarjoamat sylitanssit kryptovaluutalla skannaamalla iholla olevan koodin älypuhelimellaan.