Miehen arpa oli kuukausia hukassa – paljastui miljoonien dollarien voitoksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Neljän miljoonan dollarin jättipotti oli vähällä joutua sivu suun yhdysvaltalaiselta mieheltä. Hän oli nimittäin hukannut raaputusarvan useiksi kuukausiksi tietämättä sen olevan miljoonien arvoinen voittoarpa.

Eric Lopez oli ostanut huhtikuussa Spectacular Riches -arvan Virginian Falls Churchissa sijaitsevasta kaupasta. Kun hän aikoi raaputtaa arvan, huomasi hän hukanneensa sen jonnekin. Mies löysi arvan neljä kuukautta myöhemmin autossaan olleen paperipinon välistä. Arvasta paljastui hänen shokikseen neljän miljoonan dollarin pääpalkinto.

Lopezin kertoo yöuniensa jääneen lyhyiksi voiton jälkeen, sillä hän ei ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. UPI-uutissivuston mukaan miehen tarkoituksena on käyttää voittosumma asuntolainen ja tyttärensä yliopistomaksun maksamiseen sekä mahdollisesti oman yrityksen perustamiseen.