Mies kuoli hetkeksi – paljasti mitä näki toisella puolella

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat kertoneet rajatilakokemuksistaan kautta aikojen. Osa ihmisistä uskoo uudelleen syntymiseen, toiset sielunvaellukseen ja kolmannet taivaaseen ja helvettiin. Eräs mies kertoo nähneensä kuoleman jälkeen paikan, jonne ei koskaan haluaisi joutua.

– Koin matkan, jossa sain tietää minne hyvät ja pahat sielut joutuvat. Kuollessaan tietää olevansa kuollut, koska silloin matkustaa joko valoisaan tai pimeään tunneliin, redditor aloittaa tarinansa hukkumisestaan.

Hän kertoo nähneensä ennen elvyttämistään, että hyvät sielut pääsevät parempaan paikkaan valoisaa tunnelia pitkin, joka on ikään kuin säteistä muodostuva kuja. Väki seuraa suurta ja loistavaa polkua kohti kirkasta tyyssijaa. Sen sijaan pahat sielut joutuvat ikuiseen kadotukseen, joka on mustaakin mustempi ja pimeääkin pimeämpi syöksykierre. Siellä ei ole mitään.