Mitä ihmettä?! Smoukahontas-Saara ajoi päänsä kaljuksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kielinaisena tunnettu laulajanuraa menestyksekkäästi aloitellut Sara Forsberg, eli Saara, tunnetaan räväkästä ja positiivisesta olemuksestaan. Nyt naisen kuplivaa luonnetta tukee myös uusi näyttävä hiustyyli kun Saara päätti ajella päänsä kaljuksi.

Saara julkaisi hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa hän ajelee kaikki hiuksensa pois. Saara kertoi videolla, että hän on halunnut ajella hiuksensa pois niin kauan kun hän vain muistaa. Nainen on odottanut sopivaa hetkeä leikata hiuksensa, mutta sellaista ei ole koskaan tullut. Sen vuoksi hän päättikin nyt asiaa enempää pohtimatta tarttua tuumasta toimeen.

Saara leikkaa hiuksiaan ensin saksilla, minkä jälkeen hän siirtyy käyttämään hiusleikkuria. Ensimmäisen alueen leikkaaminen muutaman millin mittaiseksi saa Saaran järkyttymään, mutta hän päättää rohkeasti viedä loppuun sen minkä hän aloitti ja leikata hiukset kokonaan pois. Saara näyttää todella hyvältä uudessa tyylissään, johon kaunotar on itsekin hyvin tyytyväinen.