Sampo Kaulasen Tallinnan matka tyssäsi – katamaraani törmäsi laituriin: ”Meni aivan reisille tämä homma!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen tunnetaan siitä, että hänelle sattuu ja tapahtuu monenlaista. Paljon tekevä mies joutuu usein erikoisiin tilanteisiin, ja tuorein tapaus on kuin piste iin päälle. Kaulasen ja hänen Michele-vaimonsa matka päättyi nimittäin tänään odottamattomalla tavalla.

Helsingin ja Tallinnan välillä liikennöivä Karolin-katamaraanialus törmäsi nimittäin yllättäen laituriin Tallinnan satamassa.

– Piti lähteä tommosella liipparilla Suomen puolelle mut tämä päätti ajaa tuon katamaraanin päin laituria!Kauhea ryminä ja kolina tuli sisälle asti! No, tästä johtuen tämä vuoro peruuttiin ”teknisen vian takia”.Kyllä tuo oli ihan suora moka. No hyvä että peruuttiin. Tiä vaikka joku reikä tuli pohjaan.. Kyllä säikäytti, Sampo kertoi päivityksessään.

– Siinä nyt ihmetellään tuliko sitä reikää pohjaan vai ei. Kyllä tuo meni nyt aivan reisille tämä homma. Onneksi ei lähdetty kuitenkaan merelle asti, Kaulanen toteaa videolla kuvatessaan aluksen keulaan törmäyksessä syntyneitä vahinkoja.

Kaulasten on määrä ehtiä viikonlopuksi Suomeen, sillä lauantaina Sampo on mukana Paljujen yö -tapahtumassa Akaassa ja sunnuntaiksi pitäisi ehtiä Äkäslompoloon puhekeikalle.