Näyttelijä Jay Thomas on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jay Thomas on kuollut 69-vuotiaana. Hän menehtyi TMZ-verkkomedian tietojen mukaan syöpään läheistensä läsnäollessa. Näyttelijän tiedottaja on vahvistanut suru-uutisen.

Jay Thomas, oikealta nimeltään Jon Thomas Terrell, näytteli Lemmenlaiva-televisiosarjasta alkaneella pitkällä ja värikkäällä urallaan kymmenissä televisiosarjoissa, joissa hän teki vierailevia rooleja. Niihin lukeutuivat muun muassa Kovaa peliä Bostonissa ja Tyttökullat.

Suomalaisille televisiokatsojille Jay Thomas tuli tutuksi Ystäväni avaruudesta -hittisarjasta 1980-luvun alussa ja Terveydeksi-hittisarjasta 1980-luvun loppupuolella. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnettiin myös radiojuontajana ja koomikkona. Thomas palkittiin kahdesti arvostetulla Emmy-palkinnolla.