Lottovoittajalle 640 miljoonaa euron jättipotti!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi haaveilla saavansa ison lottovoiton, jonka avulla elämän kaikki rahahuolet helpottuisivat kertaheitolla. Nyt Massachusettsissa lotonnut henkilö on voittanut suuren jättipotin, joka on maailman toiseksi suurin lottovoitto, jota on koskaan Yhdysvalloissa jaettu.

Parin miljoonan lottovoitot saattavat jo tuntua todella suurilta elämän mullistavilta summilta, mutta ne kuitenkin kalpenevat tämän potin rinnalla. Tämän pääpotin voittaja sai 758,7 miljoonaa dollaria Powerball-lotossa, jossa summa on toiseksi suurin heti tammikuussa 2016 jaetun 1,6 miljardin dollarin voittopotin jälkeen.

Voittajalla on Daily Mail -sivuston mukaan kaksi erilaista mahdollisuutta periä voittosummansa. Hän voi joko nostaa potin kokonaan kerralla, jolloin hän saa suoraan tililleen 443,3 miljoonaa dollaria, josta poistetaan vielä verot. Mikäli voittaja suostuu perimään summan pidemmällä aikavälillä, hän saa koko potin itselleen. Tällöin hänen tulee suostua 29 vuotta kestävään maksusuunnitelmaan, jonka aikana hän saa vuosittain tililleen 26,2 miljoonaa dollaria.