Mikko ”Peltsi” Peltola äärirajoilla televisiosarjassa – ensimmäisenä 150 kilometrin merimelonta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radio- ja televisiojuontaja tunnetuksi tullut Mikko ”Peltsi” Peltola on juossut maratoneja ja suoriutunut triathlonista, mutta Peltsin kova vuosi -televisiosarjassa hän haastaa vuoden aikana itsensä äärirajoille kuuden pitkäkestoisen ja keskellä komeinta luontoa tapahtuvan urheilusuorituksen kautta.

– Pitkään kestävyysurheilua harrastaneena olen oppinut nauttimaan rankoista suorituksista. Se, että on loppuunsa uupunut, tuntuu hyvältä koko kehossa. Omat suoritukseni ovat kuitenkin maltillisia ajatellen sitä, mihin ihmiskeho pystyy, Peltsi kertoo.

Ensimmäisenä suorituksena on 150 kilometrin merimelonta, jonka Peltsi starttaa Helsingistä Hankoon 13. syyskuuta. Toisena vuorossa on 130 kilometrin polkujuoksu. Peltsin valmistautumista, suorituksia ja palautumista voi seurata elokuusta lähtien reaaliaikaisesti sosiaalisessa mediassa ja verkossa. Tulos nähdään televisiossa 22. lokakuuta.

Omien suoritustensa lisäksi Peltsi haastaa mukaan katsojat ja seuraajat lajikohtaisilla haasteilla ja yhteisillä treeneillä. Ensimmäiset yhteiset puistojumppatreenit järjestetään Helsingissä Hesperian puiston amfiteatterilla Oopperan vieressä keskiviikkona 30. elokuuta kello 18–19. Tehotreenit vetää fitnessmalli ja personal trainer Janni Hussi.