Yllätys musiikkifestivaaleilla – bajamajasta löytyi salaiset reivit!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Unkarin Budapestissa järjestettiin taannoin Euroopan suurimpiin lukeutuva Sziget-musiikkifestivaali. Tänä vuonna osa festivaalivieraista pääsi kokemaan tapahtumassa myös salaiset reivit, joiden sisäänpääsy löytyi yllättävästä paikasta.

Yksi festivaalialueen WC-alueen ulkokäymälöistä piti sisässään yllätyksen. Se oli toimi sisäänkäyntinä salaiseen huoneeseen, jossa oli käynnissä rave-bileet. Tavanomaisen bajamajan oven takaa paljastuvista reiveistä kuvatut videot ovat sittemmin levinneet Facebookissa.

– Tämän vuoksi rakastan Szigetiä. Avaat vain satunnaisen vessan ja sisäpuolella on bileet käynnissä, Fabian Ruivenkamp kirjoitti Facebookissa.

Deadline News -sivuston mukaan Sziget-festivaalien järjestäjät eivät olleet kertoneet yleisölle etukäteen alueella sijaitsevista salaisista juhlista. 9. – 16. elokuuta Budapestissa järjestetty tapahtuma keräsi paikalle tänä vuonna yhteensä 450 tuhatta ihmistä.

 

Magic Toilet

When you go to the toilet, but you discover a secret RAVE !!!For licensing or usage, contact licensing@viralhog.com

Publié par Rave Jungle sur vendredi 18 août 2017

This is why I love Sziget, just open a random toilet and there is a secret party going on.

Publié par Fabian Ruivenkamp sur mardi 15 août 2017