Naiset rakastavat näitä piirteitä miehissä – 15 ominaisuutta listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Arkinen onni syntyy pienistä asioista ja niiden arvostamisesta. Nyt on listattu pieniä ja tavallisia asioita, joita miehet voivat tehdä naisensa hurmatakseen. Kaksilahkeisten kannattaa nähdä edes tämän verran vaivaa.

Naiset arvostavat, jos mies muistaa heidän ystävänsä nimet, koska tämä osoittaa herran kiinnittäneen huomiota naisen elämässä tapahtuviin asioihin. Kaikki neitokaiset osaavat myös arvostaa miestä, joka siivoaa omat jälkensä. On myös ihailtavaa, jos poikaystävä osaa kertoa tunteistaan aidosti.

Kun mies ei painosta naistaan mihinkään, tuntuu suhde aina huomattavasti kevyemmältä. Miehen ei myöskään kannata kritisoida sitä mitä nainen syö tai juo. Lisäksi on kohteliasta, että urospuoliset kumppanit vastaavat naisensa lähettämään viestiin kohtuullisen ajan kuluessa, YourTango muistuttaa.

Miesten tulee ymmärtää, että he eivät saa aina määrätä televisiosta katsottavia ohjelmia, vaan heidän on toisinaan joustettava ja katsottava naisten kanssa myös sitä hömppää. Miesten kannattaa myös opetella ruoanlaittoa, sillä kokkaava komistus on kaikista seksikkäin ilmestys. Naisia kannattaa pitää hyvänä ja helliä sekä hieroa.

Kannattaa viedä kulta välillä ulos syömään. Miesten on hyvä opetella tapa, jossa he ottavat naisensa aina huomioon. Jos he ostavat itselleen kahvin, ostavat he sellaisen myös naiselleen. Jos he ostavat itselleen suklaapatukan, ostavat he sellaisen myös naiselleen. Jos he hakevat keittiöstä voileivän, kysyvät he haluaako nainen myös sellaisen.

Myös neitokaiset tarvitsevat omaa aikaa ja tilaa. Miesten tulisikin opetella kuuntelemisen jalo taito ja ymmärtää, mitä naisensa heille puhuvat. Uuden kumppanin kanssa on myöskään turha jauhaa entisistä heiloista. Yksi varmin tapa naisen sydämen voittamiseksi on se, että mies suostuu hänen kanssaan ostosreissulle makutuomariksi mukaan.