F**k Trump -huulipunalla kerätty Charlottesvillen uhreille 40 000 dollaria

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltojen Virginian Charlottesvillessa tapahtuneissa mielenilmauksissa todistettiin hetki sitten yhden kuolonuhrin vaatinutta järkyttävää tilannetta. 20-vuotias mies ajoi autonsa kohti äärioikeistoa vastustaneita mielenosoittajia tappaen 32-vuotiaan naisen ja aiheuttaen vammoja 19 henkilölle.

Monet olivat todella tyytymättömiä siihen miten Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump kommentoi tapahtumia ja reagoi niihin melko tyynesti. Nyt Lipslut-niminen kosmetiikkamerkki on päättänyt ottaa tapahtumiin kantaa omalla nestemäisellä huulipunallaan.

Lipslut on yhden tuotteen lanseerannut kosmetiikkayritys. Lipslutin tuote on hyvin kantaaottava mattapinnan huuliin jättävä nestemäinen huulipuna, jonka nimi on F*ck Trump. F*ck Trump -huulipunan tuotoista puolet on lahjoitettu Charlottesvillen väkivaltaisista tapahtumista kärsineille. Huulipunan avulla on onnistuttu keräämään rahaa jo 40.000 dollaria.