Vanha suola janottaa? Drake osti Rihannan sukat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna ja räppäri Drake olivat fanien mielestä unelmien pariskunta. Rihannan ja Draken suhde kukoisti viime kesänä, jolloin he viettivät runsaasti aikaa keskenään ja ottivat jopa samanlaiset tatuoinnit. He kuitenkin päättivät suhteen viime elokuussa, ja ovat sittemmin tapailleet uusia ihmisiä.

Rihanna ja Drake eivät eron jälkeen ole näyttäneet olevan kovin ystävällisissä väleissä keskenään Draken alettua tapailemaan heti suoraan eron jälkeen muita tunnettuja kaunottaria kuten Jennifer Lopezia. Nyt Drake on kuitenkin näyttänyt uudella kuvallaan ajattelevansa poptähteä edelleen.

Rihanna julkaisi hetki sitten kuvia sukista, joissa oli hänen kuvansa ja kehotti faneja ostamaan niitä. Heti muutaman päivän kuluttua Drake julkaisi itsestään kuvan, jossa mies istuu sohvalla ja esittelee uusia Rihanna-sukkiaan. Fanit ovat olleet haltioissaan miehen uudesta ostoksesta ja pitävät sitä selkeänä merkkinä siitä, että Drake yhä ajattelee Rihannaa.

The Iconic collection with @stancemuse socks available —>Stance.com/Rihanna #RihannaMusicVideoBox #PourItUp

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

#ICONICcollection socks x @stancemuse #RihannaRedCarpetBox #CFDAs

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Trabajo

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on