Väriä vaihtavat hiusvärit tulevat – toimivat oikeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin The Unseen -yrityksen markkinoille tuomasta hiusväristä, jonka avulla ihmiset pystyisivät vaihtamaan hiustensa väritystä ympäristön mukaan kuin kameleontit. Nyt tuotteen uusi kilpailija laitettiin testiin, jossa se sai kokelaat ihastumaan uuteen monivivahteiseen hiusväriin.

Instagramissa lämpötilan mukaan muuttuvat hiusvärit ovat levinneet jo jonkin aikaa, mutta ne ovat näyttäneet lähinnä sosiaalisen median kohua tavoittelevilta videoilta, joiden tuotteet eivät välttämättä oikeasti toimi. Nyt kaksi naista päästettiin testaamaan uusia Pravana-merkkisiä Vivids Mood Color -hiusvärejä, jotka myös vaihtavat väriä lämpötilan mukaan.

Videolla lyhythiuksinen nainen pääsee testaamaan hiusväriä, joka muuttuu vaaleasta tummanharmaaksi päästessään kosketuksiin kylmän kanssa. Pitkähiuksinen nainen saa puolestaan hiuksiinsa värin, joka muuttuu viileästä violetista lämpimän pinkin väriseksi. Muuttuva hiusväri saa naiset ja heidän ystävänsä hyvin hämmentyneiksi ja naisista tuntuikin siltä kuin he olisivat saaneet kävellä koko päivän oikea taikatemppu päässään.

https://www.instagram.com/p/BXsgaSJlIO3/?tagged=heatreactivehair