Lentäjä auttoi nälkäistä ystävää – toimitti miehelle leivän lentokoneella!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalihitiksi nousseella videolla nähdään ruokatoimitus, jonka ohella Woltin ja Foodoran kaltaiset palvelut jäävät auttamattomasti toiselle sijalle. Siinä miehelle toimitetaan sandwich lentokoneella.

Yhdysvaltojen North Dakotassa asuva Nathan Howatt kertoo päättäneensä auttaa ystäväänsä hädässä palattuaan lentokoneellaan kotiin hammaslääkäriltä. Ystävä oli nälkäinen tehtyään koko päivän peltotöitä, joten Howatt toimitti hänelle Subwayn leivän.

Verkossa levinneellä videolla nähdään, kuinka Howatt tiputtaa leivän aivan pellon viereisellä tiellä seisseen Mitchel Wirthin viereen. Miehen mukaan sandwich oli jopa edelleen lämmin ystävän poimiessa sen.

Tapaus päätyi pian myös pikaruokaketjun edustajien korviin. Sen myötä hauskaa tapahtumaketjua kuvaava kuvasarja jaettiin myös Subwayn Facebook-sivulla.

 

Publié par Nathan Howatt sur mercredi 23 août 2017

Friend level: Expert. ✈️

Publié par Subway sur jeudi 24 août 2017