Masentunut teinityttö ei kammannut hiuksiaan vuosiin – sitten kampaaja palautti hymyn kasvoille

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Masennus on hyvin yleinen sairaus, josta moni ihminen kärsii jossain vaiheessa elämäänsä. Masennuksen oireita on monia ja se voi näkyä muun muassa unettomuutena, itsetunnon heikkenemisenä ja itsetuhoisuutena. Nyt kampaajana toimiva Kayley Olsson julkaisi kuvia, joissa nähdään miten hän pystyi auttamaan erästä masentunutta tyttöä.

Kayley Olssonin liikkeeseen asteli yllättäin sisään 16-vuotias tyttö, joka on kärsinyt masennuksesta jo muutaman vuoden ajan. Hänen hiuksensa olivat rasvaiset ja yhdeksi isoksi takuksi muotoutuneet, minkä vuoksi tyttö olikin neuvonut kampaajaa vain leikkaamaan kaiken pois, koska hän ei pystyisi kestämään hiusten selvittämisen aiheuttamaa kipua.

Tyttö oli ollut sitä mieltä, että hän ei ole sen arvoinen, että hänen hiuksiaan kannattaisi yrittää pelastaa. Kampaajat olivat kuitenkin olleet eri mieltä. Olsson oli selvittänyt hiuksia ensimmäisenä päivänä kahdeksan tuntia ja toisena päivänä viisi tuntia. Lopulta nainen sai aikaan kauniin ja kiiltävän lopputuloksen tytölle, jonka hymykin palasi huulille nähtyään kauniit hiuksensa kammattuna ja kiharrettuna ensimmäistä kertaa vuosiin.

Today I had one of the hardest experiences with my client who I am keeping anonymous, I had a 16 year girl come in with…

Publié par Kayley Olsson sur mardi 8 août 2017