Mies pelasti kissaa syvästä kuopasta – sitten mirri näytti taivaan merkit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Notkealla selkärangalla varustetut kissat ovat erinomaisia tasapainoilijoita, kiipeilijöitä ja hyppijöitä. Silti viiksekkäille lemmikkieläimille soitetaan toisinaan palokunta avuksi, koska ne ovat arvioineet taitonsa väärin. Eräs häntäveijari oli joutunut pinteeseen syvän kuopan pohjalle.

Paikalla olleet ihmiset päätivät pelastaa kuopan pohjalla olleen kissan. He panivat kuoppaan tikapuut, jotta kissa voisi kiivetä niitä pitkin ylös. Eläintä ei kuitenkaan kiinnostanut edes koskea tikkaisiin, koska ne mitä ilmeisimmin pelottivat sitä liikaa. Kissa kyhjötti kuopan nurkassa.

Sitten paikalla ollut mies päätti auttaa eläintä. Hän kiipesi tikapuita pitkin aukkoon, mutta ei päässyt edes pohjalle saakka, kun peloissaan ollut eläin ampaisi vauhtiin. Kissa kiipesi kuopasta ylös juoksemalla pystysuoria seinämiä pitkin. Loppu hyvin, kaikki hyvin.