Mallikaunotar tempaisi Venetsiassa – hyppäsi iltapuvussa mereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Isabeli Fontana ei ole suomalaisille vielä kovinkaan tuttu kasvo, mutta neitokainen on ehtinyt tehdä jo pitkän uran mallimaailmassa. Taannoin hän sai kunnian poseerata maailman halutuimmassa Pirellin tyttökalenterissa, mutta muuten hän on viettänyt hiljaiseloa.

Eilen Isabeli Fontana yllätti kuvaajat Venetsian elokuvafestivaaleilla, jossa hän hyppäsi kesken kuvaussession iltapuvussa mereen Excelsior-rannalla. Kovaa nousua tekevä mallikaunotar näytti olevan meressä elementissään.

33-vuotias brasilialaissyntyinen Isabeli Fontana pääsi Elite Model Look -mallikilpailun finaaliin ollessaan vasta 13-vuotias teinityttö. Seuraavana vuonna hän muutti jo Milanoon, Italiaan, jossa hänen malliuransa sai todella lentävän lähdön. Fontana ei ole vielä noussut A-sarjan supermallien joukkoon, mutta hän on poseerannut lukuisissa nimilehdissä, kuten Vogue, Elle, Sports Illustrated, Bazaar, i-D ja Arena. Lisäksi hän on toiminut muiden muassa Armanin, Chanelin, Raplh Laurenin ja monien muiden brändien mainoskasvona.

Splash
Splash
Splash
Splash