Hämmentävä onnettomuus Venäjällä – tankki kolaroi auton kanssa

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Autojen kojelautakamerat ovat Venäjällä erittäin yleisiä, minkä ansiosta verkossa on nähty runsaasti videoita maan liikenteessä tapahtuneista epätavallisista tilanteista. Tuoreella videolla todstetaan.

Ryazanin kylässä kuvatulla videolla armeijan panssariajoneuvot ovat kääntymässä risteyksestä, kun yksi telatykistä lähtee luisumaan tiellä. Se törmää vastaantulevien kaistalla liikkuneeseen autoon, tönäisten ajoneuvoa rajusti.

Telatykin kyydissä oleva mies nostaa autoilijalle kättään anteeksipyynnön merkissä. Panssariajoneuvo kuitenkin jatkaa matkaansa pysähtymättä auttamaan autossa olleita. Daily Mail -lehden mukaan auton turvatyyny kuitenkin toimi, ja kuljettaja selvisi tilanteesta säikähdyksellä.