Isä opetti vauvaa kävelemään – keksi upean niksin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hulavanne on hauska leikkikalu ja liikuntaväline, jossa suurta vannetta pyöritetään lantion, kaulan tai vaikkapa käsien ja jalkojen ympärillä. Eräs perheenisä on kuitenkin keksinyt hulavanteelle parempaa käyttöä.

Perheenisä on keksinyt tavan, jonka avulla hän voi hulavannetta hyödyntämällä auttaa vauvaansa nousemaan jaloilleen ja kävelemään. Heti kun isä houkuttelee lasta pitämällä pikkuisen edessä hulavannetta, lapsi tarttuu siihen kaksin käsin kiinni ja nousee ylös.

Vanhemmat voivat auttaa vauvaa nousemaan jaloilleen ja ottamaan ensimmäisiä askeleita esimerkiksi taaperokärryn avulla. Moni vanhempi löytää itsensä kuitenkin lopulta huonosta asennosta lattialta selkä kumarassa auttamassa vauvaa pitämällä häntä käsistä kiinni. Hulavanne näyttäisi olevan aikuisille melko paljon mukavampi tapa opettaa lasta.