Mies heittää kortteja kuin veitsiä – taidon voi oppia jo tunneissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skotlantilainen Mike Boyd tunnetaan videoistaan, joissa hän pyrkii oppimaan uusia taitoja mahdollisimman nopeasti. Tuoreella videollaan hän oppii heittelemään pelikortteja kuin ne olisivat veitsiä.

Boydin isnpiraationa toimi taannoinen Dude Perfect -ryhmän video, jossa taikuri Rick Smith Jr. esittelee huikeita korttitemmpujaan. Youtube-tähti päätti laittaa tuumasta toimeen, ja oppia uuden kyvyn niin nopeaa kuin vain mahdollista.

Kortin heittäminen omenaan osoittautuu alkuun hankalaksi, joten Boyd päättää harjoitella ensin tekniikkaansa. Kun hän on oppinut sen, on aika yrittää heittoa uudelleen omenan kanssa. Pelikortti jääkin kiinni hedelmän kylkeen vaivaiset tunnin ja 52 minuuttia kestäneen harjoittelun päätteeksi.

 

I learned it.

A post shared by Mike Boyd (@mikeboydvideo) on