Mies juhli hyppäämällä alastomana lentokoneesta – soitti samalla viulua!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet juhlistavat 30. syntymäpäiviä läheistensä seurassa hyvän ruoan ja juomien parissa, mutta eräälle australialaismuusikolle tämä ei olisi ollut tarpeeksi. Miehellä oli aivan toisenlaiset syntymäpäiväsuunnitelmat.

Glen Donnelly vietti syntymäpäiväänsä hyppäämällä lentokoneesta pelkkiin valjaisiin pukeutuneena. Hypyn aikana hän soitti viululla Paljon onnea vaan -kappaletta ja säveltäjä Ralph Vaughan Williamsin The Lark Ascending -teoksen alkunuotteja.

Tempauksellaan Donnelly halusi myös kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen. Hänen tavoitteena on kerätä 15.000 dollaria mielenterveystyöhön ja kehonkuvaan liittyville järjestöille. Muusikko kertoo kärsineensä 18-vuotiaasta saakka dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä, josta kärsivät ovat jatkuvasti tyytymättömiä omaan vartaloonsa.

– Hyppääminen pelotti ja ahdisti yhtä paljon kuin vaatteiden riisuminen muiden ihmisten edessä, Donnelly paljasti BBC-uutissivuston mukaan.

– Tuomitsin itseäni jatkuvasti lapsesta saakka, mutta nyt olen alkanut hyväksyä ja jopa olla ylpeä itsestäni. Se on ollut melkoinen matka, mies jatkoi.