Uskomaton näky! Lentokone lensi aivan tornadojen vierestä

Matkailu Ohhoh! · Stara.fi

Ympäri maailmaa on nähty viime aikoina poikkeuksellisia luonnonilmiöitä, ja ne ovat vaikuttaneet merkittävästi muun muassa lentoliikenteeseen. Venäjällä ei kuitenkaan pienestä hätkähdetä, ja siksi siellä onkin nyt kuvattu uskomattomia videoita lentokoneesta, joka lensi aivan tornadojen vierestä.

Lentokone kuvattiin tiistaina Sochin liepeillä, ja sen lentäminen aivan tornadojen vierestä kuvattiin paitsi maasta käsin myös saman lentokoneen matkustamosta.

Voimme vain kuvitella matkustajien tunnelmat, kun he näkivät ikkunasta aivan vieressä useita Mustaanmereen saakka ulottuvia voimakkaita ilmapyörteitä. Säätila aiheutti useita myöhästymisiä, mutta tämän lennon kapteeni halusi ilmeisesti päästä perille keinolla millä hyvänsä. Ja onnistui.

Парад смерчей с борта самолета 😱🌪🌪 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📝Наш хэштэг #sochi_vteme ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📷Автор фото: Ксения Васильева ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #сочивтеме #sochi_vteme #сочи #sochi #ilovesochi #ялюблюсочи #городсочи #адлер #сочи2017 #сочиадлер #краснаяполяна #розахутор #лазаревское #юг #краснодарскийкрай #туапсе #кубань #олимпийскийпарк #хоста #горкигород #sochifornia #сочифорния #новости #новостисочи #курорт #геленджик #анапа #отдыхвсочи #черноеморе #смерч

Henkilön Сочи В Теме (@sochi_vteme) jakama julkaisu

🌪 Как бы вам это все передать! В общем было ощущение что нужно брать на прогулку фотоаппарат.. но не настолько) я безумно рад тому, что мне удалось увидеть это явление в живую! 🌪 Еще одна галочка в виш листе! 🌪Хватайте фоточку, но отметка автора (меня) обязательна :)🌪 Кто еще имел честь наблюдать сегодня или в жизни это явление? Мы с девочками как только увидели первое формирование в небе подобия смерча, сразу же рванули на пляж! Одномоментно мы смогли посчитать 12 формирований и смерчей одномоментно!!!! 12!!!!! Это огромное везение и редкость, конечно же. Сказать что мы промокли – это не сказать ничего, но как итог: море впечатлений, детской радости от теплого тропического ливня и мокрых трусов. Не описать словами! Я рад! Улыбка до ушей! #sochi #смерч #торнадо #адлер #смерчвсочи #смерчвадлере #смерчвморе #море

Henkilön Pavel Petrovskiy (@pavelpetrovskiy) jakama julkaisu