Blac Chyna hämmentävässä yhteiskuvassa – poseeraa komeimman miesvangin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kohukaunotar Blac Chyna on onnistunut pitämään itsensä median huomion keskipisteenä vielä senkin jälkeen kun hän erosi Rob Kardashianista. Myös naisen kaksi kuukautta kestänyt suhde uuteen laulajapoikaystävään Mechieen kariutui juuri, mutta nainen on pitänyt itsensä kiireisenä tämänkin eron jälkeen.

Nyt Blac Chyna julkaisi hänen Snapchat-kanavallaan yhteiskuvia kohua herättäneen miesmallin kanssa. Kyseinen miesmalli on paljon uutisissa ollut 33-vuotias Jeremy Meeks, joka tunnetaan maailman komeimpana vankina. Meeks nousi mallin urallaan vauhdilla eteenpäin päästessään vankilasta, jota ennen otettu pidätyskuva kiinnitti muotitalojen kiinnostuksen.

Blac Chyna ei ole vielä paljastanut, että millaisesta yhteistyöstä on oikein kysymys. Parivaljakko näytti kuitenkin olevan jonkinlaisessa studioympäristössä, mikä antaisi vihjeen siitä, että kyseessä on ollut kuvaukset. Romanssihuhuja yhteiskuva ei ole vielä synnyttänyt, koska Meeks on kertonut seurustelevansa Chloe Greenin kanssa.

https://www.instagram.com/p/BYc63NdlEZ1/?hl=en&tagged=blacchyna