Mark Wahlberg eniten tienaava näyttelijä – Dwayne Johnsonin jäi toiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin kovapalkkaisimman miestähden titteli on jälleen vaihtunut. Aikaisemmin paikkaa pidelleen Dwayne ”The Rock” Johnsonin on syrjäyttänyt näyttelijä Mark Wahlberg.

Talouslehti Forbesin mukaan Transformers: Viimeinen ritari ja Ajojahti -elokuvissa taannoin nähty Mark Wahlberg on tienannut viimeisten 12 kuukauden aikana 68 miljoonaa dollaria. Toiselle sijalle pudonnut Dwayne Johnson tienasi samalla aikavälilä 65 miljoonaa dollaria.

Kolmanneksi eniten rahaa teki Johnsonin Fast and Furious -vastanäyttelijä Vin Diesel 54.5 miljoonalla dollarilla. Listan neljännellä sijalla on 50,5 miljoonaa tienannut komedianäyttelijä Adam Sandler ja viidennellä puolestaan 49 miljoonaa tahkonut Jackie Chan.

Forbesin listan perusteella Hollywoodin mies- ja naistähtien palkkojen suuruuksissa on edelleen melkoiset erot. Vuoden eniten tienanneen naisnäyttelijän paljastettiin taannoin olevan La La Land -roolillaan kiitosta kerännyt Emma Stone. Hän tienasi viimeisten 12 kuukauden aikana 26 miljoonaa dollaria, yli 40 miljoonaa vähemmän kuin Mark Wahlberg.