Mies jätti naisen tylysti – sitten exästä tulikin hänen pomonsa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Sananlaskussa iskostuu ajatus karmasta ja siitä, että paha saa aina palkkansa. Nyt eräs mies on joutunut kiperään tilanteeseen kymmenen vuotta sitten jättämänsä naisen takia.

Ask Manager -palstalla on julkaistu kirjoitus, joka antaa oivan opetuksen kaikille raukkamaisille naisille ja miehille. Eräs mies oli seurustellut kolme vuotta Sylvia-nimisen naisen kanssa.

Sylvia oli kuitenkin halunnut vakavampaa suhdetta ja asettua aloilleen elämässään. Mies ei tätä halunnut, vaan koki olevansa liian nuori vakavaan suhteeseen. Hän otti salaa työtarjouksen vastaan ulkomailta ja muutti parin yhteisestä kodista pois.

Sylvia sai tietää miehen muutosta vasta palattuaan puolityhjään kotiin joululomalta. Nainen yritti saada miestä kiinni hänen sukulaistensa ja ystäviensä kautta, mutta turhaan. Mies ghostasi tyttöystävän julmasti.

Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, mies on aloittanut työskentelyn uudessa työpaikassa. Pian työtehtävän vastaanottamisen jälkeen hänelle selvisi uuden pomonsa henkilöllisyys: Kyseessä on Sylvia. Tarinalla on opetus, että ongelmia ei kannata paeta, vaan ne on järkevämpää selvittää. Nyt mies joutuu todennäköisesti kärsimään toisen ihmisen satuttamisesta vuosien jälkeen.