Vuohella hurja viskibasso – ääni kuin röyhtäys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuohista on kuoriutunut viime vuosina kissojen ja koirien rinnalle netin suosituimpia eläimiä. ”Goat video” -hakusanoilla tulee Googlesta 25.800.000 hakutulosta. Yksi parhaimmista ja yksinkertaisimmista videoista on tässä.

Kyle Stone on julkaissut Youtubeen videon, jolla kuullaan todella möreä-ääninen vuohi. Sorkkaeläimen määkäisy kuulostaa samalta, kuin oluestaan huikan ottanut aikamies röyhtäisisi. Vaikka video kestää vaivaiset 20 sekuntia, aiheuttaa se suunnattomasti hilpeyttä katsojissa.

Vuohet ovat nykyisin suosittuja kotieläimiä, sillä ne voivat tuottaa peräti kuusi litraa maitoa vuorokaudessa. Vuohet ovat mielenkiintoisia ja niillä on yleensä erittäin persoonallinen luonne. Ihmiset ovat pitäneet kesyvuohia mahdollisesti jopa 9.000 vuotta.