Isä keksi hauskan taikatempun – vauvan hekottelusta ei tule loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvan nauraminen ja hymyileminen saa aina kaikki lähellä olevatkin hyvälle mielelle. Vauvojen nauru on niin aitoa ja hellyttävää, että se palkitsee aina roimalla kädellä aikuisen, joka on saanut suloisen hekotuksen vauvassa aikaan.

Pienet lapset löytävät yllättävistä asioista hauskoja puolia ja saavat monesti aikuisetkin näkemään ympäristönsä hieman eri tavalla. Nyt videolla ihastuttaa pieni vauva, jota perheenisä viihdyttää hauskalla taikatempulla. Isä on keksinyt hauskan tempun, jossa se saa korkean jalkalampun sammumaan ja syttymään puhalluksen voimalla.

Isä laittaa lampun sen katkaisimesta aina päälle ja pois päältä, mutta puhaltaa lamppuun samalla, minkä ansiosta hän näyttää sytyttävän ja sammuttavan valon pelkällä puhalluksen voimalla. Lattiatasolla temppua ihasteleva vauva on suloinen näky hämmästellessään isänsä taikatemppua ja naureskellessaan sille koko sydämensä kyllyydestä.