Japaniin erikoinen kahvila – asikkaat silittelevät saukkoja ja chinchilloja

Matkailu Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissakahvilat ovat alkaneet viime vuosien aikana kasvattamaan suosiotaan eri maissa. Asiakkaat ovat pystyneet rentoutumaan kahvikupposen ääressä samalla kun he ovat saaneet silitellä kahvilan pörröisiä asukkeja. Nyt Japanissa on avattu eläinkahvila, jossa on kissojen sijaan saukkoja ja chinchilloja.

Harry Zoo Cafe -niminen kahvila on avattu Tokion Harajukuun. Kahvilassa asustelee yhteensä kolme saukkoa ja kahdeksan chinchillaa. Kahvilan asiakkaat saavat katsella eläinten puuhasteluja, leikkiä niiden kanssa ja pitää sekä saukkoja että chinchilloja myös sylissä.

Kahvila avattiin viikko sitten 21. elokuuta, mutta se on ehtinyt jo ensimmäisten päivien aikana saavuttamaan suuren suosion. Asiakkaat ovat olleet innoissaan siitä, että he pääsevät jälleen kokemaan jotakin uutta ja saavat olla kosketuksissa saukkojen ja chinchillojen kanssa.