Erikoinen kulmakarvatrendi leviää – nyt kulmat ovat aaltomaiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitrendit ovat muuttuneet vuosikymmenten aikana todella paljon. Kuten muutkin meikkaamiseen liittyvät osa-alueet, myös kulmakarvojen piirtäminen on muuttunut ajan saatossa. Kulmakarvat kehystävät ihmisten kasvoja, minkä vuoksi jokaisen kulmakarvat näyttävätkin erilaisilta.

Moni nainen päätyy värjäämään ja muotoilemaan kulmakarvojaan ollessaan tyytymätön siihen miltä ne luonnollisesti näyttävät. Viime vuosien aikana kulmissa on suosittu lähinnä luonnollisia sävyjä ja luonnollista sekä runsasta muotoa. Nyt sosiaalisessa mediassa on kuitenkin alkanut nousemaan erikoinen trendi, jossa kulmakarvat muotoillaan aaltomaisiksi.

Instagramissa ja Twitterissä on lähtenyt leviämään kuvia silmämeikeistä, joissa kaikki huomio kiinnittyy naisten kulmakarvoihin. Kulmien aaltomainen muoto on joko geelin avulla muotoiltu tai sitten piirretty meikkikynällä. Aaltomaisesti väreilevät kulmakarvat ovat saaneet kommentteja sekä puolesta että vastaan, mutta ainakin ne onnistuvat herättämään jokaisen kiinnostuksen.

If you're seeing this follow me (@melolops ) for more crazy makeups ✌🏼✌🏼 The ultimate wiggly Instagram trend brow for all the wiggly brow haters I say this ITS MAKEUP WHY ARE YALL SO SALTY if an artist wanted to draw a wiggly brow let em draw a wiggly brow in their face 👌🏼 And yeah #stillnophotoshop . . Trends: Wiggly brow @hannahdoesmakeupp One eye contact one not @jxazz Brow carving @make_upbydani Rainbow addition me @melolops . . Products used: @nyxcosmetics_cam @nyxcosmetics_pr dipbrow @bhcosmetics Take me to Brazil palatte @rouge.and.rogue lashes in Electra Contacts in "queen blue" use "melolops" for money off all ttdeye contacts @ttd_eye @ttdeyeofficial @customer_service_yvonne . #Tuffcookie #fakeupfix #juliekay #fakeuproom #glamfacedolls #xmakeuptutsx #100daysofmakeupchallenge #100daysofmakeup #bretmansvanity #atarahmayhew @finemakeups #fiercesociety @glamoureal #featuring_mua #norvina #undiscovered_muas #discovervideos #bombhighlight #wigglebrows #wavybrows #ttdeye

A post shared by Mua (@melolops) on