John Legend julkaisi mallivaimostaan meikittömän kuvan – somessa ihastuttiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen on julkaissut hauskoja twiiittejä julkisesti aina hänen humalaisista kommelluksistaan ja seuraavan päivän huonoista olotiloista. Nyt hän avautui viimeksi julkisesti siitä miten hän on joutunut kamppailemaan oman alkoholinkäyttönsä kanssa.

Teigen on kertonut julkisesti sairastaneensa myös synnytyksen jälkeistä masennusta ja ahdistusta, johon koki alkoholin auttaneen, vaikka todellisuudessa alkoholi vain pahensi sitä. Hänellä on kuitenkin ollut kotonaan aina hyvä tukiverkosto omasta äidistään ja aviomiehestään John Legendista.

Chrissy Teigenin ja John Legendin suhde on vakaalla pohjalla ja pariskunta tuntuu todella arvostavan ja kunnioittavan toisiaan. Nyt Legend sai kaikki huokailemaan ihastuksesta, kun hän päätti julkaista kauniin meikittömän kuvan vaimostaan. Kuvan yhteydessä muusikko kertoi, että hänen vaimonsa ei kaipaa yhtäkään filtteriä.

No filter necessary

A post shared by John Legend (@johnlegend) on