Austin Powers -näyttelijä sekosi vankilassa – hakkasi sellikaverinsa kuoliaaksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Korealaissyntyinen Joseph Hyungmin Son on saanut 27 vuotta lisää vankeusrangaistusta sellikaverinsa tappamisesta Yhdysvalloissa. Näyttelijänä ja vapaaottelijana maailmanmaineeseen noussut mies sai uuden tuomionsa entisen elinkautisen päälle.

Vuonna 1997 julkaistussa Austin Powers -elokuvassa valetarjoilijaa näytellyt Joseph Hyungmin Son on raaka rikollinen. Hänet tuomittiin vuonna 2008 joukkoraiskaukseen ja kidutukseen osallistumisesta 275 vuoden vankeusrangaistukseen. Lisäksi mies tappoi vuonna 2011 sellitoverinsa, Michael Thomas Grahamin.

Nyt Joseph Hyungmin Son on julistettu virallisesti murhaajaksi kuusi vuotta kestäneen oikeudenkäynnin jälkeen. 46-vuotias rikollinen oli pessyt käsiään vartijoiden tultua selliin samaan aikaan, kun Graham makasi murhattuna maassa. Son oli todennut vartijoille: ”Minähän sanoin, että minun pitäisi päästä täältä pois”, RadarOnline uutisoi.