Virtuaalitreffit vaikka kotona – ei enää kiusallisia tilanteita julkisesti

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Facebookiin on avattu uusi sivu Virtually Dating -nimiselle nettisarjalle. Ideana on järjestää kahdelle sinkulle treffit, jossa he voivat tutustua virtuaalimaailmassa, vaikka ovat läsnä samassa tilassa. Toisin sanoen treffit voi järjestää vaikka toisella planeetalla.

Virtuaaliset treffit perustuvat ideaan, jossa kaksi ihmistä tapaa toisensa ensimmäistä kertaa VR-lasit päässä. Esittelyjaksossa seurataan Johnin ja Shelbyn tutustumista, joka etenee kuin Vatasen auto perinteisiin ensitreffeihin verrattuna. Kaksikolla on oikeasti hauskaa samalla, kun he tutustuvat toisiinsa.

Pari intoutuu vapautuneessa mielentilassa jopa tanssiin, eikä tekemistä näytä puuttuvan kohtaamisesta. Kun he palaavat takaisin todellisuuteen ja näkevät toisensa ensimmäistä kertaa oikeasti, kehuvat molemmat kokemusta upeaksi. Tästähän voi kehkeytyä vaikka vuosisadan rakkaustarina.

VR Blind Date in Outer Space

John and Shelby are set up on a blind date that takes place in a virtual reality world set in outer space.

Publié par Virtually Dating sur mardi 29 août 2017