Käärme-emojit kiellettiin Kim Kardashianin Instagramissa – syynä Taylor Swift

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swift julkaisi taannoin uuden Look What You Made Me Do -singlen, jonka on epäilty kertovan niin Kanye Westistä, Kim Kardashianista kuin Katy Perrysta. Laulajan tulilinjalla ovat siis kaikki, jotka ovat huonoissa väleissä hänen kanssaan.

Nyt käärmeitä esittävän emojin on huomattu tulleen estetyksi Kim Kardashianin Instagram-tilillä. Syynä ovat Buzzfeed-sivuston mukaan mitä todennäköisimmin Taylor Swiftin fanit. Heillä on nimittäin ollut tapana täyttää Kardashianin kommenttikentät käärme-emojeilla.

Kaikki sai alkunsa Taylor Swiftin kritisoi Kanye Westiä Famous-kappaleen häneen viittaavista sanoituksista. Kim vuosi pian tämän jälkeen Snapchatiin puhelinkeskustelun, jossa Swift antaa Kanyelle luvan käyttää kyseisiä sanotuksia. Puhelun vuotamisen myötä poptähden fanit alkoivat kutsua Kimiä sosiaalisessa mediassa valehtelijaksi ja täyttivät hänen tilinsä käärme-emojeilla.

Kardashian kielsi käärme-emojit pian sen jälkeen, kun Taylor Swift antoi sosiaalisessa mediassa vihiä uudesta albumistaan käärmeen häntää esittävien videoiden muodossa. Käärmeteema tulee esille myös hänen tuoreella Look What You Made Me Do -musiikkivideollaan.