Dramaattinen pelastus – nainen ja vauva nostettiin helikopteriin talon katolta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen rannikkovartioston motto on Semper Paratus, eli aina valmiina. Moton paikkansapitävyys on tullut viime päivinä selväksi Texasin asukkaille, sillä rannikkovartiosto on pelastanut osavaltiossa lukuisia ihmisiä tulvien kourista.

Rannikkovaritoston Twitter-tilillä jaetulla videolla seurataan dramaattista pelastustilannetta. Siinä äiti ja hänen pieni vauvansa nostetaan talon katolta turvaan yläpuolella lentävään helikopteriin. Tulvavettä on niin paljon, että se peittää alapuolella olevan henkilöauton miltei kokonaan.

Pelkästään tiistaina tuhoalueella partioi 25 pelastushelikopteria. Mashable-sivuston mukaan Yhdysvaltojen rannikkovartiosto on pelastanut sunnuntaista lähtien yli 4,322 henkeä hurrikaani Harveyn aiheuttamilta tuhoilta.