Rohkelikot yrittivät syödä The Rockin herkkupäivän ateriat – melkoinen urakka

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rock -nimellä tunnettu näyttelijä Dwayne Johnson tunnetaan hänen huomiota herättävästä fyysisestä kunnostaan, jonka eteen näyttelijä näkee paljon vaivaa. Sosiaalisessa mediassa on nähty haasteita ja kokeiluja, joissa ihmiset ovat yrittäneet syödä päivän tai jopa viikon ajan kuin The Rock. Tällä kerralla kokelaat yrittivät syödä miehen herkkupäivän sisältämät ateriat.

The Rockin ruokavaliosuunnitelma sisältää herkkupäivän, joka on yhtä älytön määrältään ja kaloripitoisuudeltaan kuin hänen tavallinenkin ruokavalionsa. Videolla nähdään miten mies ja kaksi naista suoriutuvat koko päivän herkuttelusta.

Aamiaiseksi jokaisen olisi pitänyt syödä 12 pannukakkua. Jo muutaman pannukakun jälkeen herkuttelijoiden piti kuitenkin luovuttaa. Seuraavaksi vuorossa oli neljä pizzaa per kokelas, mutta he onnistuivat kuitenkin syömään vain neljä pizzaa yhteensä.

Viimeisenä haasteena jokaisen olisi pitänyt syödä 21 tuhtia brownie-leivosta. Haasteen suorittaminen jäi kuitenkin hyvin vajaaksi, minkä vuoksi he päättivät lahjoittaa loput ruoista kadulla oleville ihmisille ja työkavereille.